Domotica project starten? Vraag nu ons vrijblijvend advies

De ervaren vakmannen van Bemotech staan voor u klaar

Automatische hek-openers of – toegangscontrole van poorten, een code-klavier voor de toegang naar je parking, poort-openers met gsm-bediening… Je woning, kantoor of gebouw beheren vanop je mobiel toestel. Van basic tot uitgebreid. Geïntegreerde domotica kan alle elektrische systemen overzichtelijk bundelen. Zo kan iedereen er mee aan de slag: jong en oud, bezoekers, bewoners en personeel. Want de apps die we hanteren, zijn echt gebruiksvriendelijk. En ze zijn beschikbaar voor Apple iOS, Android, MS Windows PC en Mac.

Voor iedereen is er wel wat: van uitgebreide installaties tot eenvoudige toepassingen. Bovendien zijn die apparaten geen eendagsvliegen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je die dingen na een paar jaar alweer moet vervangen.. Zo kunnen ze meegroeien met je woning, met je noden en wensen. Altijd met één doel voor ogen: je comfort en veiligheid optimaliseren, en de energiekosten minimaliseren.

We hebben oplossingen in huis voor verlichting, veiligheid, toegangscontrole, temperatuur, energiebeheer, gordijnen en zonwering, stopcontacten, audio & video, beheer vanop afstand, aanwezigheidssimulatie en nog veel meer.

BEMOTECH is houder van het Teletask Domotica specialist certificaat.

Domotica
Installatie van domotica