Zonnepanelen laten installeren?

De ervaren vakmannen van Bemotech staan voor u klaar

Milieuvriendelijk en kostenbesparend: de grote troeven van zonnepanelen zijn intussen genoegzaam bekend. Wie duurzaam wil bouwen, kan er niet omheen. Bemotech helpt u graag bij de keuze van het type zonnepanelen en maakt zich sterk: een vlotte plaatsing met hoog afwerkingsniveau, dat is wat u mag verwachten. En die competitieve tarieven? Die moet u er dan maar bijnemen…
 
Lees hier meer over ons materiaal en onze werkwijze.
 

ZONNEPANELEN – WELK MATERIAAL GEBRUIKT BEMOTECH?

PV panelen van Qcell

Bemotech werkt met Q Cells, de wereldtop van fotovoltaïsche panelen. Q Cells ontwikkelde een revolutionair concept en won in 2017 de Intersolar Award voor deze technologie. De zonnepanelen zorgen het hele jaar lang voor prima prestaties – of het nu warm of koud is, of er nu wolken of schaduw boven uw dak(en) hangen. De gecertificeerde pv panelen zijn geschikt voor alle soorten daken: residentiële, commerciële en industriële.
Alle installaties worden vervaardigd en rigoureus getest in het moederbedrijf in Duitsland. 

De zonnepanelen van Q Cells beantwoorden aan de strengste normen inzake kwaliteit en betrouwbaarheid. En da’s ook de reden waarom we alleen met dit materiaal willen werken. Want het beste van het beste – daar willen wij voor staan.

Zonnepanelen: een winstgevende investering. Praat er over met ons! 

Omvormer van SMA of Huawei

Wie zonnepanelen laat installeren, heeft ook een omvormer nodig. SMA  biedt toestellen aan die zo licht zijn dat ze amper ruimte innemen. Daardoor kunnen we het toestel ook vlotjes installeren.  Die omvormer beantwoordt aan de nieuwste communicatiestandaarden en kan te allen tijde uitgebreid worden met intelligent energiebeheer en opslag-oplossingen.

De Omvormers van Huawei zijn batterij-klaar, indien u een thuisbatterij wenst kan deze dus rechtstreeks aangesloten worden zodat u maximaal kan profiteren van de opbrengst van de zonnepanelen!

Meer weten? Vraag ons meteen maar de oren van het lijf.

Bevestiging dakprofielen van Schletter.

Als het over montageoplossingen voor platte en schuine daken gaat, kiest Bemotech resoluut voor Schletter-producten: die systemen met dakhaken, naadklemmen en driehoekssteunen in aluminium en staal staan garant voor haast onvoorstelbare degelijkheid en duurzaamheid. Want het hele plaatje moet kloppen, zodat u optimaal en jarenlang van uw installatie zonnepanelen kunt genieten. 

 

ZONNEPANELEN – HOE GAAT BEMOTECH TE WERK?

U wil zo snel mogelijk zonnepanelen bestellen? Geen probleem.
U weet misschien dat u eenmalig subsidies kunt aanvragen voor de aankoop van photovoltaic panels.
 
We vragen u dan eerst en vooral, via WhatsApp twee foto’s te sturen: van uw zekeringenkast en van het dak. Op basis daarvan maakt Bemotech voor u een raming van de kosten.
 
Nadien komen we ter plaatse alles opmeten. 
Voor de plaatsing zelf houdt u best rekening met een dag werkzaamheden – of het nu over tien of over twintig panelen gaat, dat maakt weinig uit.
Voor alle zekerheid houdt u misschien best wat dakpannen in reserve.
 
Afhankelijk van het soort pv panelen dat u kiest, krijgt u automatisch garantie op die producten, of kunt u garantie bijkopen.
Prijzen op aanvraag. 
 

Bemotech is een Rescert erkende installateur.

Voor klanten uit Nederland geldt gezien de klimaatmaatregelen van de Nederlandse overheid een tarief van 0% BTW.

Zonnepanelen op dak installeren
Zonnepanelen op hellend dak
Zonnepanelen op hellend dak
Zonnepanelen op hellend dak
Zonnepanelen op hellend dak
Zonnepanelen op hellend dak
Zonnepanelen op hellend dak
Huawei omvormer en batterij
Huawei omvormer en batterij
Tecloman batterij
Tecloman batterij
Tecloman batterij
Tecloman batterij